FeedbackBG.COM - Вашето мнение

Танцово студио - RedSalsaTeam

добавено от redsalsateam на 06.ОКТОМВРИ.2008 08:41 УвеличиНамали

Огромната популярност на латиноамериканската музика и танци, особено "салсоманията", която се възражда през 90-те години, не подминава и България. Салсата е социален латино-американски танц, чиято родина е Куба. Тя е доста по-различна от състезателните латино-американски танци. Всеки един от вас може да избере своя мотив да се научи да танцува салса – нова социална среда и нови приятели, постоянен купон и разтоварване от тежките ни ежедневни задължения.
Различните народи са повлияли и променяли начина на танцуване, пречупвайки го през собствения си фолклор и култура и с течение на времето няколко стила се утвърждават и налагат като основни и предпочитани.
Радослав Апостолов (членна Bulgarian Professional Dance & Dance sport Associate (BPD & DSA)) е създател, инструктор и хореограф на танцово студио Red Salsa Team. Школата е основана на 15.11.2002 г. и се радва на огромен успех и популярност. През изминалите години е предоставена възможността на стотици двойки да се докоснат до магията наречена – Салса.
Инструктори в школата са Радослав Апостолов и Маги Благоева.
В школата се преподава Салса, Бачата, Ча-Ча-Ча, Меренге, и други частни и групови уроци за възрастни и деца. Основният стил на преподаване е Los Angeles Style (LA Style) - един от най- харесваните и практикувани стилове из цял свят. За своите ученици периодично се провеждат и различни Workshops, в които се усвояват допълнително стил и техника (Lady Style, Men Style и др.) Часовете на провеждане на уроци са съобразени с ангажиментите на хората –18.30 – 19.30; 19:30 – 20:30; 20:30 – 21:30, както и 19:00 – 20:00; 20:00 – 21:00 ч. Залата, в която се провеждат заниманията и просторна, а приветливият и интериор одухотворява пространството, придавайки му стил, класа и добро настроение. За по-голям комфорт е снабдена с 25 седящи места, маси, добра вентилационна система и климатици. Посетителите на залата ползват безплатна консумация на минерална вода.
Ежемесечно за учениците на школата се организират различни тематични купони (официален бал, сладко парти, маскен бал и др.), които се провеждат в залата на школата. Всички партита са изпълнени с много веселие, танци и музика.
Периодично школата организира екскурзии за своите ученици под надслов „Опознай България танцувайки с Red Salsa Team”. Екскурзиите се провеждат в определен уикенд през месеца. Посещават се различни културно-исторически забележителности на градове в България, които са значими за нашата история. Времето преминава изпълнено с много разходки, почивка и разбира се организирано салса парти. Към днешна дата школата е организирала общо 19 ексурзии, като повече за тях можете да разберете от снимките във фотогалерията на страницата на школата.
Наред с преподаването на танци школата е специализирана и в предлагането на редица услуги:

• ПРОВЕЖДАНЕ НА TEAM BUILDING ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЕКИПИ ОТ ВСИЧКИ БИЗНЕС СФЕРИ
Salsa тим билдинг
уроците ни за сплотяване на екипи са наситени с весело настроение и приятни емоции
За кого са предназначени
за малки и големи екипи от всички бизнес сфери
Цели на тим билдинга
- взаимно опознаване и изграждане на доверие между членовете на екипа.
- ясно и оптимално разпределение на ролите в екипа
- открита и ползотворна комуникация посредством движенията в танца.
- преодоляване на напрежението в екипа
Ползите за вас и вашата организация
- обученията са изцяло интерактивни с фокус върху танцувалните елементи
- създават се предпоставки за подобряване на взаимовръзката между отделните участници
- екипът инструктори използват богат професионален опит, за да създаде атмосфера на творчество
Неформалната и често непредсказуема обстановка, сближава участниците.
Те се чувстват:
- стойностни и значими
- позитивно настроени
- мотивирани и единни
- освободени от напрежението
Методика на обучението
- интерактивни занимания
- изучаване различните стилове на Salsa
- структурирани workshops сесии
Място на провеждане
в приятна, романтична и просторна обстановка, която предизвиква творчество, нестандартно мислене и приключенски ентусиазъм
Времетраене
продължителността на тим билдинга е според желанията и нуждите на клиента
• ШОУ ПРОГРАМИ ЗА СПЕЦИАЛНИ СЪБИТИЯ
Интересни и различни шоу-програми, съобразени с Вашия вкус и вкуса на Вашите клиенти, партньори, близки и приятели. Чрез своите шоу програми Red Salsa Team разнообразяват, оживяват и правят незабравими Вашите празници, фирмени празненства, коктейли, събирания, чествания, юбилейни събрания, сватби и други мероприятия...
Пожелайте си горещи ритми, страстни танци или танцови представления, а на нас оставете да се погрижим за Вас и Вашето добро настроение и да превърнем празника Ви една латино емоция.
• АНИМАЦИИ
• ОТДАВАНЕ НА ЗАЛА ПОД НАЕМ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА:
- фирмени празници
- рожденни дни
- специални събития
- частни партита
- детски празници
- други купони
За допълнителен комфорт залата е снабдена с 25 бр. удобни седящи места, маси, барплот, климатици и вентилационна система. В залата се пуши. На разположение на наемателите е звукова уредба собственост на залата, и барман за часовете, в които сте наели мястото.
Помещението, което се предоставя е след основен ремонт и е снабдено със СОТ. Максималният му капацитет е за максимум 35 души. Приветливият интериор одухотворява пространството, придавайки му стил, класа и добро настроение.
Потопете се в една различна и приятна атмосфера, изживейте един невероятен празник и го запазете, като весел спомен! :)

КЛИЕНТИ ВЪЗПОЛЗВАЛИ СЕ ОТ УСЛУГИТЕ НИ (УЧАСТИЯ)
- Провеждане на Team Building на GLOBUL – стадион Раковски, гр. София
- Провеждане на Team Building на ф-ма „Bora Solutions” - х-л “Lion” - курорт Боровец
- Анимация в бар „Base Camp” - Банско
- Шоу-програма в Grand Hotel Sofia
- Шоу-програма за деца в Mall Sofia
- Шоу и анимация - коледно парти на „BOCSH” в х-л “Hilton”
- Организиране и участие – Шоу - програма по случай рождения ден на президента на „Lukoil”- България, Валентин Златев в х-л „Kempinski-Zografski”
- Шоу и Dance School на коледно парти на „Alianz”- България
- Шоу - програма – коледно парти на „Peugeot”- България
- Шоу и анимация - коледно парти на пицерия „Мис Каприз”
- Изнасяне на шоу програма на новогодишното парти на "Lukoil" в хотел "Правец Палас"
- Изнасяне на шоу програма на коледното парти на ВАЦ (Българска весникарска група), гр. София
- Изнасяне на шоу програма на коледното парти на фирма "Евросток", гр. София
- Изнасяне на шоу програма в първия по рода си конкурс за ОПЛ (общопрактикуващ лекар) на годината, гр. София
- Шоу програма пред 2000 студенти в клуб "Трафик" по случай 60 годишнината на Технически Университет - гр. София
- Хореография на танца на дует "КариZма" към новия им клип "Минаваш през мен"
- Участие в шоу програмата по случай годишнина от създаването на "Ние, Жените" в хотел "Кемпински-Зографски"
- Шоу в почивката на баскетболния мач между "Лукойл Академик" и "Шарлероа" - Белгия (осмина финална среща за купата на ULEB), пред 4000 зрители, сред които и президента на Република България Георги Първанов, гр. София
- Коледно парти на фирма "UPS" в ресторант "Континентал Плаза", съвместна програма с водещите на "Господари на Ефира", гр. София
- Коледно парти на фирма "Милмекс", гр. София
В интернет страницата ни (www.redsalsateam.net) можете да се запознаете подробно за цялата дейност, която упражнява школата, както и да се информирате постоянно за новостите в нея. В рубрика ГАЛЕРИЯ, можете да разгледате снимки от провелите се събития. Страницата е богата на съдържание, от нея можете да научите повече за различните стилове в салсата, както и да изтеглите музика, която е подходяща за тренировки.

Обект: Танцово студио - Red Salsa Team
гр. София
ж.к. Лозенец, пл. Папа Йоан Павел II, №2, ет.2
тел.: 0897 431 985, е-mail: rst@redsalsateam.net, www.redsalsateam.net
Red Salsa Team - танцово студио за изучаване на латино танци, салса, меренге, бачата, ча-ча, руеда де казино. Организиране на Team Building и шоу програми за Вашия празник. Отдаване на зала под наем за организиране на:

- фирмени празници
- рожденни дни
- специални събития
- частни партита
- детски празници
- други купони
Резултати 14377, Станица 6 от 2876456789първапредишнаследващапоследна

1ThomasGog (гост) ¦ 19.АВГУСТ.2018 13:36 ¦ 13:36

Если сайт соглашаться, не спешите его размещать в Интернет, покажите его своим знакомым.Вся центр разработки сайта в блокноте — прописывание кодов.Беспричинно как ваш сайт ввек повинен быть в рабочем состоянии.Возможно, благодаря такой популярности сервиса, именно здесь ваши записи начнут произносить гораздо прежде, чем для других платформах.Давайте поговорим о книга, который же такое сайт-визитка и как его дозволено создать около помощи CMS Joomla.
продвижение сайта
https://vk.com/sozdanie_sajtov_krasnodar_23 - разработка сайтов
создание сайтов Краснодар

Понятно, позволительно сказать, сколько надо протестировать информацию о посетителях вашего сайта.Если знаток четко определил задачу, создается техническое задание.Остро стоит вопрос так называемого "киберсквоттинга" - захвата доменных имен, совпадающих с зарегистрированными торговыми марками разве просто буквосочетаниями, затрагивающими чьи-либо интересы.Владелец сайта лишится посетителя, а у посетителя сложится неприятное действие о данном сайте.Якобы мораль я могу сказать, сколько если вы создаете особенный запевало сайт, то сделайте его перед монитор 800 на 600.

создание сайтов Краснодар

1Agrokrdtet (гост) ¦ 19.АВГУСТ.2018 12:31 ¦ 12:31

Лучшего, чем агроспан, укрытия чтобы цветов пока нет.Благодаря внесению высококачественного УФ-стабилизатора, не рассыпается в прах потом нескольких сезонов даже в условиях высокогорья.Есть устойчивая категория наших сограждан, которые ищут товары «подешевле».Также мы предлагаем полюбившийся нашим покупателям сборно-разборный парник «Гармошка» в составе которого идут удобные дуги и укрывной материал Агроспан 60.
сетка затеняющая купить
агролюкс купить
агроспан купить

В весенний промежуток, точно и осенью, укрывной материя почасту используют чтобы защиты растений через холодов.Чтобы улучшения свойств почвы нуждаться добавить в него перлит, вермикулит или крупный песок.Агроспан мульчу расстилают для подготовленную грядку и закрепляют взаперти из краевБескаркасное укрытие растений.

пленка полиэтиленовая армированная

1Pebdoheemy (гост) ¦ 19.АВГУСТ.2018 12:17 ¦ 12:17

В это время очень важно приобрести высшее образование. Невероятно много учеников хотят поступить в ВУЗы и обучаться в популярных институтах Российской Федерации. Также достаточно девушек, которые закончили техникум пару лет назад, проявляют интерес к институтской учебе. Если вы хотите поступить в институт, вам нужно сдать ЕГЭ. Хорошие курсы подготовки к поступлению найти тяжко. Тем не менее, в СПБ реально найти отличные места, где подготовят к ЕГЭ, ОГЭ.

Одним из известных заведений считается образовательный центр А+. В компании устроены менеджеры высокого уровня. Именно поэтому центр гарантирует успешную сдачу экзаменов. У всех студентов центра хорошие балы. Если вас заинтересовала хорошая подготовка к егэ в Санкт-Петербурге, лучше центра Вам не подобрать!

На kursy-ege.ru доступны различные методы обучения. Администраторы фирмы посодействуют подобрать удобный для вас метод обучения. Одним из основных преимуществ центра есть то, что в компании формируются группки по 3-5 человек. Благодаря этому образование проходит комфортным образом, а все учащиеся остаются довольными. Выделим и то, что в компании вы можете заказать репетитор по химии , если вам потребуется качественный репетитор по английскому языку, который поможет разобраться со всеми нюансами грамматики, то в компании вы найдёте такого преподавателя.

Если у вас находится желание пройти усиленный курс по биологии, и вам необходим репетитор по математике, то специалисты центра помогут вам. В компании проходят курсы подготовки к экзаменам для поступления по любым предметам. После обучения в центре ученик будет психологический спокоен к экзамену и сможет сдать его на 90+ бал. Во время обучения по любым предметам проходятся полностью все вопросы, которые могут присутствовать на экзамене.

Если вам нужна подготовка к огэ 2019, то курсы подготовки – оптимальный вариант. Ведь на них можно подтянуть русский, историю, физику и остальные предметы. Если вам потребуется индивидуальный репетитор по английскому языку, найти его легко на kursy-ege.ru.

Центр размещена в г. Санкт-Петербург, 5-ая Красноармейская, 9. По этому адресу удобно добираться с любого района города. По этой причине, если вам потребуется репетитор по русскому языку в спб, вы можете получить любую необходимую консультацию по 8(812)660-52-44. Администраторы вас проинформируют и помогут выбрать удобный график посещений. Подготовка к экзаменам с образовательным центром А+ является залогом успешного поступления!

1Dimizatcex (гост) ¦ 19.АВГУСТ.2018 11:28 ¦ 11:28

Пускаться свою деятельный в качестве диспетчера не непременно в отдельном офисе.
Ранжирование критериев выбора грузоперевозчика
Кроме того, сообразно желанию заказчика изготавливаются комплекты с повышенной безопасностью, который полностью исключает проникновение в кузов нежелательных лиц.
Максимально собранные причина дадут Вам возможность стремительно подавать клиенту порядком вариантов.
На таможенных складах баста многократно происходит хищение грузов, причем, словно отмечают большинство страхователей, пропажа определенной части груза (накануне 10%) происходит постепенно и предотвратить это явление невозможно.

газель в томске
грузотакси в томске цены и номера телефонов
https://vk.com/gruzotaksi_tomsk - грузотакси томск газель телефоны

Диспетчер, благодаря своему опыту и коммуникабельности, способен в короткие сроки найти для клиента необходимое транспортное средство, а грузоперевозчика обеспечит выгодным заказом.
Сообразно истечении одного часа ожидания экспедитора грузоотправителя (грузополучателя) автотранспортное афера вправе отдавать подвижной состав в гараж сиречь пользоваться его на других перевозках.
ООО “Сервис-МАП” потребовало возмещения штрафа у страховщика в соответствии с Правилами страхования ответственности автоперевозчиков перед таможенными органами*****.
Привлекаются новые клиенты изза счет двух факторов:
Размер страховой премии, которую необходимо выплатить страховой компании, зависит главным образом от типа груза, маршрута и способа транспортировки.


грузоперевозки газель

1Nikitatskgom (гост) ¦ 19.АВГУСТ.2018 10:28 ¦ 10:28

Чем больше слов в заголовке, тем меньше достоинство каждого отдельного слова для поисковой системы.
Тем компаниям, которые единственно начали своё развитие порой бывает не сообразно карману нанять профессионалов, которые бы создали бы для них качественный сайт весь своими руками.
Из подобных попыток, только правило, безделица хорошего не получается.
Исключая того, который это довольно яркой иллюстрацией ошибок райтера и снимет возможные претензии, вы еще поможете будущим заказчикам объективно оценить этого исполнителя.
Не нуждаться влететь в конфронтацию, довольно деловых указаний, сколько нуждаться исправить.

https://buysite70.ru/ - сколько стоит продвижение сайта
создание интернет магазина цена
сайт под ключ цена томск

Именно для тестирования в корпоративной путы, либо в начале в Интернете с ограниченным доступом почти паролем приглашаются опытные «тестеры».
Начните «медитировать» на лик вашего сайта будто минимум изза пару недель перед назначенной встречи с
Некоторые из движков могут обеспечить владельцу сайта мочь гибкой настройки структурирования и вывода информации на веб-сайте.
наверх
В ряде тематик в SUBTITLE имеет значение прибавлять артикул товара, его параметры (шерсть), производителя, поскольку эти параметры также встречаются в запросах пользователей.


сайт визитка цена

Добави коментар

Please specify MoskFrame Path !!!