FeedbackBG.COM - Вашето мнение

Танцово студио - RedSalsaTeam

добавено от redsalsateam на 06.ОКТОМВРИ.2008 08:41 УвеличиНамали

Огромната популярност на латиноамериканската музика и танци, особено "салсоманията", която се възражда през 90-те години, не подминава и България. Салсата е социален латино-американски танц, чиято родина е Куба. Тя е доста по-различна от състезателните латино-американски танци. Всеки един от вас може да избере своя мотив да се научи да танцува салса – нова социална среда и нови приятели, постоянен купон и разтоварване от тежките ни ежедневни задължения.
Различните народи са повлияли и променяли начина на танцуване, пречупвайки го през собствения си фолклор и култура и с течение на времето няколко стила се утвърждават и налагат като основни и предпочитани.
Радослав Апостолов (членна Bulgarian Professional Dance & Dance sport Associate (BPD & DSA)) е създател, инструктор и хореограф на танцово студио Red Salsa Team. Школата е основана на 15.11.2002 г. и се радва на огромен успех и популярност. През изминалите години е предоставена възможността на стотици двойки да се докоснат до магията наречена – Салса.
Инструктори в школата са Радослав Апостолов и Маги Благоева.
В школата се преподава Салса, Бачата, Ча-Ча-Ча, Меренге, и други частни и групови уроци за възрастни и деца. Основният стил на преподаване е Los Angeles Style (LA Style) - един от най- харесваните и практикувани стилове из цял свят. За своите ученици периодично се провеждат и различни Workshops, в които се усвояват допълнително стил и техника (Lady Style, Men Style и др.) Часовете на провеждане на уроци са съобразени с ангажиментите на хората –18.30 – 19.30; 19:30 – 20:30; 20:30 – 21:30, както и 19:00 – 20:00; 20:00 – 21:00 ч. Залата, в която се провеждат заниманията и просторна, а приветливият и интериор одухотворява пространството, придавайки му стил, класа и добро настроение. За по-голям комфорт е снабдена с 25 седящи места, маси, добра вентилационна система и климатици. Посетителите на залата ползват безплатна консумация на минерална вода.
Ежемесечно за учениците на школата се организират различни тематични купони (официален бал, сладко парти, маскен бал и др.), които се провеждат в залата на школата. Всички партита са изпълнени с много веселие, танци и музика.
Периодично школата организира екскурзии за своите ученици под надслов „Опознай България танцувайки с Red Salsa Team”. Екскурзиите се провеждат в определен уикенд през месеца. Посещават се различни културно-исторически забележителности на градове в България, които са значими за нашата история. Времето преминава изпълнено с много разходки, почивка и разбира се организирано салса парти. Към днешна дата школата е организирала общо 19 ексурзии, като повече за тях можете да разберете от снимките във фотогалерията на страницата на школата.
Наред с преподаването на танци школата е специализирана и в предлагането на редица услуги:

• ПРОВЕЖДАНЕ НА TEAM BUILDING ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЕКИПИ ОТ ВСИЧКИ БИЗНЕС СФЕРИ
Salsa тим билдинг
уроците ни за сплотяване на екипи са наситени с весело настроение и приятни емоции
За кого са предназначени
за малки и големи екипи от всички бизнес сфери
Цели на тим билдинга
- взаимно опознаване и изграждане на доверие между членовете на екипа.
- ясно и оптимално разпределение на ролите в екипа
- открита и ползотворна комуникация посредством движенията в танца.
- преодоляване на напрежението в екипа
Ползите за вас и вашата организация
- обученията са изцяло интерактивни с фокус върху танцувалните елементи
- създават се предпоставки за подобряване на взаимовръзката между отделните участници
- екипът инструктори използват богат професионален опит, за да създаде атмосфера на творчество
Неформалната и често непредсказуема обстановка, сближава участниците.
Те се чувстват:
- стойностни и значими
- позитивно настроени
- мотивирани и единни
- освободени от напрежението
Методика на обучението
- интерактивни занимания
- изучаване различните стилове на Salsa
- структурирани workshops сесии
Място на провеждане
в приятна, романтична и просторна обстановка, която предизвиква творчество, нестандартно мислене и приключенски ентусиазъм
Времетраене
продължителността на тим билдинга е според желанията и нуждите на клиента
• ШОУ ПРОГРАМИ ЗА СПЕЦИАЛНИ СЪБИТИЯ
Интересни и различни шоу-програми, съобразени с Вашия вкус и вкуса на Вашите клиенти, партньори, близки и приятели. Чрез своите шоу програми Red Salsa Team разнообразяват, оживяват и правят незабравими Вашите празници, фирмени празненства, коктейли, събирания, чествания, юбилейни събрания, сватби и други мероприятия...
Пожелайте си горещи ритми, страстни танци или танцови представления, а на нас оставете да се погрижим за Вас и Вашето добро настроение и да превърнем празника Ви една латино емоция.
• АНИМАЦИИ
• ОТДАВАНЕ НА ЗАЛА ПОД НАЕМ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА:
- фирмени празници
- рожденни дни
- специални събития
- частни партита
- детски празници
- други купони
За допълнителен комфорт залата е снабдена с 25 бр. удобни седящи места, маси, барплот, климатици и вентилационна система. В залата се пуши. На разположение на наемателите е звукова уредба собственост на залата, и барман за часовете, в които сте наели мястото.
Помещението, което се предоставя е след основен ремонт и е снабдено със СОТ. Максималният му капацитет е за максимум 35 души. Приветливият интериор одухотворява пространството, придавайки му стил, класа и добро настроение.
Потопете се в една различна и приятна атмосфера, изживейте един невероятен празник и го запазете, като весел спомен! :)

КЛИЕНТИ ВЪЗПОЛЗВАЛИ СЕ ОТ УСЛУГИТЕ НИ (УЧАСТИЯ)
- Провеждане на Team Building на GLOBUL – стадион Раковски, гр. София
- Провеждане на Team Building на ф-ма „Bora Solutions” - х-л “Lion” - курорт Боровец
- Анимация в бар „Base Camp” - Банско
- Шоу-програма в Grand Hotel Sofia
- Шоу-програма за деца в Mall Sofia
- Шоу и анимация - коледно парти на „BOCSH” в х-л “Hilton”
- Организиране и участие – Шоу - програма по случай рождения ден на президента на „Lukoil”- България, Валентин Златев в х-л „Kempinski-Zografski”
- Шоу и Dance School на коледно парти на „Alianz”- България
- Шоу - програма – коледно парти на „Peugeot”- България
- Шоу и анимация - коледно парти на пицерия „Мис Каприз”
- Изнасяне на шоу програма на новогодишното парти на "Lukoil" в хотел "Правец Палас"
- Изнасяне на шоу програма на коледното парти на ВАЦ (Българска весникарска група), гр. София
- Изнасяне на шоу програма на коледното парти на фирма "Евросток", гр. София
- Изнасяне на шоу програма в първия по рода си конкурс за ОПЛ (общопрактикуващ лекар) на годината, гр. София
- Шоу програма пред 2000 студенти в клуб "Трафик" по случай 60 годишнината на Технически Университет - гр. София
- Хореография на танца на дует "КариZма" към новия им клип "Минаваш през мен"
- Участие в шоу програмата по случай годишнина от създаването на "Ние, Жените" в хотел "Кемпински-Зографски"
- Шоу в почивката на баскетболния мач между "Лукойл Академик" и "Шарлероа" - Белгия (осмина финална среща за купата на ULEB), пред 4000 зрители, сред които и президента на Република България Георги Първанов, гр. София
- Коледно парти на фирма "UPS" в ресторант "Континентал Плаза", съвместна програма с водещите на "Господари на Ефира", гр. София
- Коледно парти на фирма "Милмекс", гр. София
В интернет страницата ни (www.redsalsateam.net) можете да се запознаете подробно за цялата дейност, която упражнява школата, както и да се информирате постоянно за новостите в нея. В рубрика ГАЛЕРИЯ, можете да разгледате снимки от провелите се събития. Страницата е богата на съдържание, от нея можете да научите повече за различните стилове в салсата, както и да изтеглите музика, която е подходяща за тренировки.

Обект: Танцово студио - Red Salsa Team
гр. София
ж.к. Лозенец, пл. Папа Йоан Павел II, №2, ет.2
тел.: 0897 431 985, е-mail: rst@redsalsateam.net, www.redsalsateam.net
Red Salsa Team - танцово студио за изучаване на латино танци, салса, меренге, бачата, ча-ча, руеда де казино. Организиране на Team Building и шоу програми за Вашия празник. Отдаване на зала под наем за организиране на:

- фирмени празници
- рожденни дни
- специални събития
- частни партита
- детски празници
- други купони
Резултати 14864, Станица 7 от 29735678910първапредишнаследващапоследна

1LarryFaumb (гост) ¦ 17.СЕПТЕМВРИ.2018 03:58 ¦ 03:58

jteen.tv

jteen.tv

1Adoincox (гост) ¦ 16.СЕПТЕМВРИ.2018 18:57 ¦ 18:57

ЖЕЛАЕТЕ ЗАРАБАТЫВАТЬ 250 000 руб. в месяц?
oткройте лучший магазин спортпита с гарантией прибыли!
Или мы ВЕРНЕМ ДЕНЬГИ !!!
Ваш город еще открыт, спешите!
Наши франчайзи открывают уже второй и третий магазины.
Это лучшее предложение с стране !.!.!.!
Подробнее по ссылке https://clck.ru/ELEwL
Будь на волне! Вступай в команду лидеров рынка!

1Lilianshu (гост) ¦ 16.СЕПТЕМВРИ.2018 18:40 ¦ 18:40

Зимнюю обувь по самым лучшим ценам довольно тяжело купить. В наше время достаточно много девушек покупают угги. Эта обувь является надёжной и заслужила доверие у мужчин. Наша организация считается официальным интернет-магазином компании UGG.

Австралийские угги - официальный сайт

На australia-msk.ru вы имеете шанс заказать угги различных цветов. Вам будут доступны сапоги с большой размерной сеткой. Сейчас оригинальные угги считаются известной и комфортной обувью. UGG Australia – это современная обувь, которая популярна во многих странах. Её могут одевать как парни, так и дамы. Наша компания предлагает вам самые оптимальные модели по доступным ценам. Мы продаём натуральные угги, которые пошиты из натуральной овчины.

По сути угги есть сапогами из овчины, которые невероятно круты. Купить угги вы имеете шанс, не выходя из коттеджа. Наша фирма предлагает доставку товаров по всей стране. Вы можете заказать обувь, путешествуя в другом городе просто перейдя по ссылке - мужские угги интернет-магазин

Компания Australia-msk использует разные наполнители для их обуви. Сейчас вы можете купить угги с мехом, или заказать обувь из других материалов. В нашей стране бренд уже завоевал доверие у многих мужчин и дам. Фирма создаёт обувь, которая есть трендом на протяжении нескольких последних лет. В нашем интернет-магазине вы можете найти мужские и женские угги. Если вас привлекают женские конкретные модели, купить угги для девушек вы сможете даже со скидкой в интернет-магазине.

Купить UGG в столице и с доставкой по РФ

У нас в интернет-магазине australia-msk.ru доступен колоссальный каталог угг, где вы сможете приобрести угги. Если вас привлекают Угги Австралия, вам надо обращаться только в официальный интернет-магазин. Там вам предоставят консультацию по любым уггам. Вы имеете шанс купить ugg australia любых параметров. Фирма Australia-msk работает с 9.00 до 22.00 Вы можете звонить к нам, если вам нужны будут темные мужские или женские угги. Стоит отметить, что на ресурсе доступны и детские угги. Вы можете также найти новинки, которые очень пользуются спросом в этом году.

На ресурсе находятся хиты продаж, где вы сможете выбрать разные товары. Фирма размещена в г. Москва, Проспект мира, д. 102, к.1, где вы всегда имеете шанс купить обувь. Если вы находитесь в другом регионе, у вас доступна вероятность приобрести угги онлайн. Необходимо будет созвониться с консультантами или оставить заказ на ресурсе. Угги официальный сайт предлагает обувь по очень низкой цене.

На australia-msk.ru вы вероятно сможете купить угги в Москве по акции. Доставка UGG возможна также интересующей вас курьерской службой. Оплату реально произвести на реквизиты интернет-магазина или проконсультироваться у администраторов компании по поводу возможности оплаты товара. Если вы посетите офис организации в Москве, оплату реально произвести наличными на месте.

Почему выбирают UGG (Угги)

Фирма UGG выпускает действительно отличную обувь. На сегодняшний день угги Австралия пользуются спросом во всём мире. Вы можете угги купить недорого, или воспользоваться акциями и приобрести товары со скидками.

Организация UGG выпускает надёжную продукцию. Даже если у вас отсутствует возможность купить угги в Москве, не стоит переживать. Доставка доступна в разные города. Если вам нужна будет консультация насчет каких-то конкретных моделей, менеджеры помогут вам!

Интернет магазин угги является надёжным и привык радовать покупателей несомненно положительными эмоциями. Вы можете также оставить заявку нам на почту, и менеджеры проинформируют вас по почте. В компании устроены квалифицированные сотрудники с огромным стажем работы. Именно поэтому при выборе товаров у людей не возникает трудностей. В текущем году угги интернет магазин также проводит много акций на обувь UGG, поэтому вы можете заказать на australia-msk.ru очень выгодные вещи со скидкой.

1YmpoCype (гост) ¦ 16.СЕПТЕМВРИ.2018 17:47 ¦ 17:47

Перевод любых документов на более чем 100 языков мира. Все ещё ищите кто сможет выполнить правильный перевод, мы сможем вам помочь. Делаем свою работу намного лучше конкурентов! Высокое качество перевода - это наше преимущество перед другими агенствами переводов.

резюме перевод и не только. Международная компания SLOOVO.com успешно существует на рынке более 5 лет. За это временя компания превосходно зарекомендовала себя в сфере оказания лингвистических услуг по всему миру, как одна из тысяч компаний, оказывающих схожие услуги, по качеству оказываемых услуг частным лицам, а также юридическим лицам и ИП. К нам обращаются снова и снова, советуют переводческое агенство Sloovo своим друзьям и знакомым.

Почитать более подробно, ознакомиться с ценами, отзывами можно по ссылке:
https://sloovo.com/ru/biblioteka.php?type=obuchenie&language=FR&category=spravochnik&url=futur-immediat-passe-immediat.
Компания делает переводы любой сложности и объемов, без ошибок и в срок! Для расчета стоимости необходимо выслать необходимый файл(ы) на почту или заполнив соответствующую форму на сайте.

1BilMen (гост) ¦ 16.СЕПТЕМВРИ.2018 15:22 ¦ 15:22

You did not buy bitcoin and missed your chance to become a millionaire?

How to make money on the Crypto currency? Buy bitcoin for 1 dollar and sell for 6000 dollars. Late, chance missed
https://www.google.com/search?q=bitcoin

Buy Viuly crypto currency at 0.001 cents and sell for 1 dollar. Chances for success are.
https://www.google.com/search?q=viuly

Your fate is in your hands!

Добави коментар

Please specify MoskFrame Path !!!