FeedbackBG.COM - Вашето мнение

С най-нисък рейтинг

KALIOPA TRAVEL SHOPPING CENTER BULGARIA PLOVDIV

KALIOPA TRAVEL SHOPPING CENTER BULGARIA PLOVDIV

KALIOPA TRAVEL SHOPPING CENTER www.kaliopa.eu • Самолетни и автобусни билети • Резервация на хотели • Самолетни и автобусни екскурзии • Почивки, уикенди, празници • Бизнес пътувания, семинари,конгреси ... още..

Категория: Транспорт

Ако сте гладни НЕ поръчвайте от БГ Меню

След дълъг работен ден, реших, че е хубаво да си поръчам храна за вкъщи. Имах каталог на БГ Меню (www.bgmenu.com), и реших да се възползвам и да си поръчам китайска храна от там. Първо ми се наложи да... още..

Категория: Услуги

пълен провал и неуредици навсякъде в хотел Ален мак-7

През месец август бяхме на почивка 10 дни в този хотел по програма на НОИ. Още от самото начало се сблъскахме с бъркотията там. Първо -за работното време на лекарката:п реди обяд ,след обяд и... още..

Категория: Хотели

Mr.Bricolage

Лошо обслужване Избирахме си най-обикновено огледало за баня с рафтчета. Харесахме си! Огледахме се наоколо, но нямаше жива душа, която да ни обслужи. Започнахме да търсим по рафтовете отдолу ... още..

Категория: Магазини

Хотел Медите Сандански - лукс със забележки

Хотел Медите Сандански - лукс със забележки

Имах удоволствието да посетя този хотел като знаех, че е достатъчно луксозно място, където можеш да изкараш страхотен уикенд. Чувах доста реклами, главно по телевизията и решихме да видим... още..

Категория: Хотели

Резултати 13, Станица 2 от 3123първапредишнаследващапоследна
Please specify MoskFrame Path !!!