FeedbackBG.COM - Вашето мнение

Танцово студио - RedSalsaTeam

добавено от redsalsateam на 06.ОКТОМВРИ.2008 08:41 УвеличиНамали

Огромната популярност на латиноамериканската музика и танци, особено "салсоманията", която се възражда през 90-те години, не подминава и България. Салсата е социален латино-американски танц, чиято родина е Куба. Тя е доста по-различна от състезателните латино-американски танци. Всеки един от вас може да избере своя мотив да се научи да танцува салса – нова социална среда и нови приятели, постоянен купон и разтоварване от тежките ни ежедневни задължения.
Различните народи са повлияли и променяли начина на танцуване, пречупвайки го през собствения си фолклор и култура и с течение на времето няколко стила се утвърждават и налагат като основни и предпочитани.
Радослав Апостолов (членна Bulgarian Professional Dance & Dance sport Associate (BPD & DSA)) е създател, инструктор и хореограф на танцово студио Red Salsa Team. Школата е основана на 15.11.2002 г. и се радва на огромен успех и популярност. През изминалите години е предоставена възможността на стотици двойки да се докоснат до магията наречена – Салса.
Инструктори в школата са Радослав Апостолов и Маги Благоева.
В школата се преподава Салса, Бачата, Ча-Ча-Ча, Меренге, и други частни и групови уроци за възрастни и деца. Основният стил на преподаване е Los Angeles Style (LA Style) - един от най- харесваните и практикувани стилове из цял свят. За своите ученици периодично се провеждат и различни Workshops, в които се усвояват допълнително стил и техника (Lady Style, Men Style и др.) Часовете на провеждане на уроци са съобразени с ангажиментите на хората –18.30 – 19.30; 19:30 – 20:30; 20:30 – 21:30, както и 19:00 – 20:00; 20:00 – 21:00 ч. Залата, в която се провеждат заниманията и просторна, а приветливият и интериор одухотворява пространството, придавайки му стил, класа и добро настроение. За по-голям комфорт е снабдена с 25 седящи места, маси, добра вентилационна система и климатици. Посетителите на залата ползват безплатна консумация на минерална вода.
Ежемесечно за учениците на школата се организират различни тематични купони (официален бал, сладко парти, маскен бал и др.), които се провеждат в залата на школата. Всички партита са изпълнени с много веселие, танци и музика.
Периодично школата организира екскурзии за своите ученици под надслов „Опознай България танцувайки с Red Salsa Team”. Екскурзиите се провеждат в определен уикенд през месеца. Посещават се различни културно-исторически забележителности на градове в България, които са значими за нашата история. Времето преминава изпълнено с много разходки, почивка и разбира се организирано салса парти. Към днешна дата школата е организирала общо 19 ексурзии, като повече за тях можете да разберете от снимките във фотогалерията на страницата на школата.
Наред с преподаването на танци школата е специализирана и в предлагането на редица услуги:

• ПРОВЕЖДАНЕ НА TEAM BUILDING ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЕКИПИ ОТ ВСИЧКИ БИЗНЕС СФЕРИ
Salsa тим билдинг
уроците ни за сплотяване на екипи са наситени с весело настроение и приятни емоции
За кого са предназначени
за малки и големи екипи от всички бизнес сфери
Цели на тим билдинга
- взаимно опознаване и изграждане на доверие между членовете на екипа.
- ясно и оптимално разпределение на ролите в екипа
- открита и ползотворна комуникация посредством движенията в танца.
- преодоляване на напрежението в екипа
Ползите за вас и вашата организация
- обученията са изцяло интерактивни с фокус върху танцувалните елементи
- създават се предпоставки за подобряване на взаимовръзката между отделните участници
- екипът инструктори използват богат професионален опит, за да създаде атмосфера на творчество
Неформалната и често непредсказуема обстановка, сближава участниците.
Те се чувстват:
- стойностни и значими
- позитивно настроени
- мотивирани и единни
- освободени от напрежението
Методика на обучението
- интерактивни занимания
- изучаване различните стилове на Salsa
- структурирани workshops сесии
Място на провеждане
в приятна, романтична и просторна обстановка, която предизвиква творчество, нестандартно мислене и приключенски ентусиазъм
Времетраене
продължителността на тим билдинга е според желанията и нуждите на клиента
• ШОУ ПРОГРАМИ ЗА СПЕЦИАЛНИ СЪБИТИЯ
Интересни и различни шоу-програми, съобразени с Вашия вкус и вкуса на Вашите клиенти, партньори, близки и приятели. Чрез своите шоу програми Red Salsa Team разнообразяват, оживяват и правят незабравими Вашите празници, фирмени празненства, коктейли, събирания, чествания, юбилейни събрания, сватби и други мероприятия...
Пожелайте си горещи ритми, страстни танци или танцови представления, а на нас оставете да се погрижим за Вас и Вашето добро настроение и да превърнем празника Ви една латино емоция.
• АНИМАЦИИ
• ОТДАВАНЕ НА ЗАЛА ПОД НАЕМ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА:
- фирмени празници
- рожденни дни
- специални събития
- частни партита
- детски празници
- други купони
За допълнителен комфорт залата е снабдена с 25 бр. удобни седящи места, маси, барплот, климатици и вентилационна система. В залата се пуши. На разположение на наемателите е звукова уредба собственост на залата, и барман за часовете, в които сте наели мястото.
Помещението, което се предоставя е след основен ремонт и е снабдено със СОТ. Максималният му капацитет е за максимум 35 души. Приветливият интериор одухотворява пространството, придавайки му стил, класа и добро настроение.
Потопете се в една различна и приятна атмосфера, изживейте един невероятен празник и го запазете, като весел спомен! :)

КЛИЕНТИ ВЪЗПОЛЗВАЛИ СЕ ОТ УСЛУГИТЕ НИ (УЧАСТИЯ)
- Провеждане на Team Building на GLOBUL – стадион Раковски, гр. София
- Провеждане на Team Building на ф-ма „Bora Solutions” - х-л “Lion” - курорт Боровец
- Анимация в бар „Base Camp” - Банско
- Шоу-програма в Grand Hotel Sofia
- Шоу-програма за деца в Mall Sofia
- Шоу и анимация - коледно парти на „BOCSH” в х-л “Hilton”
- Организиране и участие – Шоу - програма по случай рождения ден на президента на „Lukoil”- България, Валентин Златев в х-л „Kempinski-Zografski”
- Шоу и Dance School на коледно парти на „Alianz”- България
- Шоу - програма – коледно парти на „Peugeot”- България
- Шоу и анимация - коледно парти на пицерия „Мис Каприз”
- Изнасяне на шоу програма на новогодишното парти на "Lukoil" в хотел "Правец Палас"
- Изнасяне на шоу програма на коледното парти на ВАЦ (Българска весникарска група), гр. София
- Изнасяне на шоу програма на коледното парти на фирма "Евросток", гр. София
- Изнасяне на шоу програма в първия по рода си конкурс за ОПЛ (общопрактикуващ лекар) на годината, гр. София
- Шоу програма пред 2000 студенти в клуб "Трафик" по случай 60 годишнината на Технически Университет - гр. София
- Хореография на танца на дует "КариZма" към новия им клип "Минаваш през мен"
- Участие в шоу програмата по случай годишнина от създаването на "Ние, Жените" в хотел "Кемпински-Зографски"
- Шоу в почивката на баскетболния мач между "Лукойл Академик" и "Шарлероа" - Белгия (осмина финална среща за купата на ULEB), пред 4000 зрители, сред които и президента на Република България Георги Първанов, гр. София
- Коледно парти на фирма "UPS" в ресторант "Континентал Плаза", съвместна програма с водещите на "Господари на Ефира", гр. София
- Коледно парти на фирма "Милмекс", гр. София
В интернет страницата ни (www.redsalsateam.net) можете да се запознаете подробно за цялата дейност, която упражнява школата, както и да се информирате постоянно за новостите в нея. В рубрика ГАЛЕРИЯ, можете да разгледате снимки от провелите се събития. Страницата е богата на съдържание, от нея можете да научите повече за различните стилове в салсата, както и да изтеглите музика, която е подходяща за тренировки.

Обект: Танцово студио - Red Salsa Team
гр. София
ж.к. Лозенец, пл. Папа Йоан Павел II, №2, ет.2
тел.: 0897 431 985, е-mail: rst@redsalsateam.net, www.redsalsateam.net
Red Salsa Team - танцово студио за изучаване на латино танци, салса, меренге, бачата, ча-ча, руеда де казино. Организиране на Team Building и шоу програми за Вашия празник. Отдаване на зала под наем за организиране на:

- фирмени празници
- рожденни дни
- специални събития
- частни партита
- детски празници
- други купони
Резултати 13814, Станица 1 от 2763123456първапредишнаследващапоследна

1Randallmus (гост) ¦ 18.ЮЛИ.2018 01:49 ¦ 01:49

срочный автовыкуп – главная круг деятельности нашей компании. Интенсивная эксплуатация машины предусматривает выработку механизмов, деталей и расходных материалов. Опричь того, получить деньги сразу удается не всегда. Разве вы новый в автомобильных делах, обязательно пригласите друга разве специалиста для осмотра. Знакомые не станут окутывать явные и серьезные поломки, чтобы не портить отношения. Необходимо также будет изменить номерной черточка авто около смене региона. Чистота почти капотом. км, то накладки на педалях будут целыми, а подписи на кнопках не затертыми. Предварительно визитом покупателя протрите весь детали. Опытные специалисты помогут с выбором, проведут точный осмотр для месте и возьмут для себя всегда вопросы по растаможке. Но не непременно пред продажей устанавливать абсолютно новые шины. В результате увеличилось и состав аварий. Также стоит отметить, который продавая автомобиль вследствие компанию, вы существенно экономите для рекламе и не платите за мирской на автомобильном рынке. продажа авто после дтпвыкупает залоговые автомобили;В последнее век для городских дорогах и трассах государственного значения участились случаи специально спланированных провокаций, направленных для получение финансовой выгоды. Когда так случилось, вам следует обратиться к профессионалам, которые помогут грамотно разрулить проблему с минимальными денежными убытками. Если же вы собственник предприятия и у вас возникла нужда в продаже залпом нескольких автомобилей, то это тоже не проблема. Преимущественно такую процедуру нуждаться созидать в том случае, разве Вы неоднократно курите alias перевозите домашнее четвероногое (кошку тож собаку). Если автомобиль подвергался аварии, то с одной стороны кузова могут присутствовать заметны маленькие сколы и царапины, а с противоположный — они отсутствуют. Объяснение присутствие осмотре автомобиля должен быть хорошим, естественным. Возможность сортирования различных материалов по цене, годам выпуска, модели и тому подобное. Аккуратный осмотр никто не отменял
займ под залог авто срочный выкуп авто краснодарский край
срочно продать авто срочный выкуп авто краснодар
https://vykup-auto123.ru - продать авто быстро выкуп автомобилей краснодар

Низкие акцизы на транспорт б/у чтобы двигателей, объем которых не более тысячи кубов накануне 0.102 е. Преимущества заключения сделки сообразно продаже битого автомобиляКаждый число на дорогах мы видим обилие машин различных марок, созданных в разных частях планеты. Ради того воеже не было недоразумений, подобные нюансы надо обговаривать заранее. Но все же перед тем как заключить с ними сделку, стоит изучить несколько вариантов чтобы того для в конечном итоге выбрать наиболее выгодное предложения. Определенный раздел повинен быть в главном меню, дабы покупателю было комфортнее разобраться с системой. Помимо того, теперь в Украине многие отдают отличие маркам из Европы, которые стоят намного дешевле. Опасность покупки именно такой машины не очень-то и оправдан ? она имеет меньшую стоимость, нежели ее настоящий «товарищ», но может приходить вам немало неприятностей. Против, вы избежите всех опасностей самостоятельного поиска покупателя, когда надо «зажигать» свой телефон. Стоит отметить, сколько прохождение процедуры снятия с учёта не гарантирует выявления подлога, чуть увеличивает его шансы. Обращаясь в эту фирму, вы можете быть уверены в безопасности и надежности абсолютно всех совершенных действий. Некоторые ДТП обходятся довольно легко — поцарапанным капотом, вмятиной для двери либо разбитой фарой. Автобазар – хорошее место ради тренировки умений осмотра и поиска дефектов. Вы можете воспользоваться услугой экспертизы либо обратиться к профессионалам. Изза 10-13 лет реальная знак в 240000 км и больше.Стоит учитывать, как помещик использовал автотранспорт: чтобы еженедельных командировок по стране тож поездок на дачу в пригород. После столь неприятного и тяжелого происшествия остается большое сумма битых автомобилей с уронами разной степени, то есть от непринужденный вмятины для бампере перед неузнаваемого и плачевного состояния. Выключая того, помощь с надежными посредниками, позволит Вам в кратчайшие сроки получить на руки желаемую сумму денег без долгого поиска заинтересованных клиентов, бюрократической волокиты и необходимости разрешать другие, возможные сложности. Ценность на восстановленную машину на авторынке не отличается высокими показателями. Исключая того, учитывается мочь срочной продажи, только ради более низкую стоимость. По длительности сей дело также может занять парочку месяцев. Следовательно автовладельцам стоит задуматься о предстоящем ТО и присутствие не жажда трудиться вложением лишних денег воспользоваться услугой срочный автовыкуп в Киев, Харькове, Днепре и других городах Украины. Именно потому, человек размещают объявления и дают личные гарантии. Ведь продавец мечтает заполучить за его автомобиль кругленькую сумму, которую покупатель стремится снизить до минимума. Автомобиль б/у может владеть неполадки. Это поможет реально определить конечную стоимость. Для вытекание масла указывают подтёки на двигателе и около машиной, а также сияющий, чисто оттёртый двигательбесплатное оформление всей документации и т.д. Следовательно, возьмем б/у авто предварительно 3 лет, пробег накануне 50 тыс. Компании, занимающиеся скупкой, готовы приобрести у автомобилистов авто в любом состоянии. Обсуждение начинается по телефону тож онлайн, разве водитель оставляет заявку для сайте компании. Собственнику не надо тратиться для обслуживание и предпродажную подготовку. Почему полезный продать кредитный автомобиль компании «Авто выкуп»смотрите, дабы общество имела крупный штат работников, состоящий из самых разных профессионалов: юристов, оценщиков и др.;

1VasiliyDoste (гост) ¦ 18.ЮЛИ.2018 00:02 ¦ 00:02

Рефинансирование кредита в ощадбанке рефинансирование кредитов в альфа. Их на более дешвых условиях кредит консолидированный доступен в городах киев, львов, харьков, днепропетровск, за.. Также в ряде кредитных учреждений возможна блокировка карточки прямо на их официальном сайте. Как правило, любое устное обращение владельца карты должно быть подкреплено письменным заявлением об утрате.. Платинум банк является ведущим игроком в сфере мелкого потребительского кредитования. Займы наличными можно получить в течение 20 минут с минимальным пакетом документов – паспортом и инн.. В москве работает 1905 отделений коммерческих банков, сумма кредита. Перевод с карты на.. При получении денежного перевода бланк должен быть заполнен русскими буквами и арабскими цифрами. На почте беларуси не предусмотрен прием переводов на расчетный счет. Www.offbank.ru.. jdnHND8743

1Matthewsat (гост) ¦ 17.ЮЛИ.2018 21:59 ¦ 21:59

На сайте продемонстрирован запас металлопрофиля с различной толщиной и конфигурацией поперечного сечения, модельные варианты которых дают мочь решить вопросы заинтересованных лиц из Москвы и всей России.- длительны срок эксплуатации;Устанавливаем столбы.
лист алюминиевый рифленый квинтет
труба нержавейка
https://metal-moscow.ru/metalloprokat/shveller.html - швеллер металлический

Существует достаточно большое состав видов различных арматур, в данной статье мы поговорим об арматуре А500С30ХС2- около использовании оцинкованного материала издержка цинка - 220-295 г/м?;1. Поза установки крана может крыться произвольным. В качестве прокладки используется паронитовые прокладки. Связывание арматуры может дефилировать под воздействием сварки (сваривание) беспричинно и путём обыкновенной связки арматуре промеж собой обыкновенной металлической проволокой, быть этом многие специалисты склоняются к методу связывания. Канат из комбинированных материалов- сложная вытяжка. В данной статье мы остановимся для основных требованиях к монтажу запорной арматуры, без который просто не привыкать:

швеллер москва

1RodionNut (гост) ¦ 17.ЮЛИ.2018 21:49 ¦ 21:49

Пояс для похудения zd3050 monalisa 8in x 40in x 3мм (неопрен, рр 20см x 100см x 3мм, синий)материал: неопрен.размер: 20см*100см*3мм.. Каков химический состав рекламируемых таблеток для похудения? поэтому многочисленные отзывы на интернетфорумах, где описывается. Лида, способствующий экстренному снижению веса, турбослим и миаози.. jdnHND8743

1MarcusVuH (гост) ¦ 17.ЮЛИ.2018 20:48 ¦ 20:48

как взломать мессенджер фейсбук - как взломать мессенджер фейсбук, как взломать скайп приложение

Добави коментар

Please specify MoskFrame Path !!!